Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Lille Skensved - onsdag den 6. maj

dato

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBYHAVN: Udlænding sigtet for for langt ophold

En 44-årig udenlandsk mand blev mandag aften sendt retur med færgen fra Tyskland, da de tyske myndigheder ved en indrejsekontrol havde konstateret, at han havde opholdt sig for længe i Schengen-området. I overensstemmelse med grænseløberoverenskomsten blev han derfor returneret til Danmark, hvor politiets udlændingekontrolafdeling kunne fastslå, at han havde opholdt sig i Schengen-området mere end 90 dage. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Tirsdag blev sagen afgjort med en bøde, men den 44-årige er fortsat anholdt, da Udlændingestyrelsen skal tage stilling til en evt. udvisning.

 

NÆSTVED: Fulde folk på sporet

Politiet fik tirsdag klokken 12.24 en anmeldelse fra DSB om, at to personer, som var på banegården i Næstved, havde været nede på sporene og haft fat i nogle skilte, som tilhører DSB. På baggrund af beskrivelse af de to personer fik en politipatrulje fat i den kort efter. Det var en 40-årig kvinde fra Holme-Olstrup og en 38-årig mand fra København, og de var så fulde, at de ikke kunne tage på sig selv. De blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og derefter anholdt og taget med til politistationen i Næstved. De blev begge løsladt igen sidst på eftermiddagen.

 

SLAGELSE: Råbte efter politiet

Tirsdag klokken 19.45 fik politiet en anmeldelse om, at der var flere unge forsamlet ved Fakta på Pantholm i Slagelse, og de optrådte provokerende og utryghedsskabende. Da politiet kort tid efter ankom til stedet, talte betjentene med de unge, men en enkelt råbte Fuck jer! efter politiet, og derfor blev den pågældende sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: 14-årig stjal drikkevarer

Tirsdag klokken 16.18 fik politiet en anmeldelse om, at personalet i Bilka i Næstved Storcenter havde standset en ung fyr, der var gået gennem kasselinjen uden at betale for nogle drikkevarer, han havde i sin taske. Det viste sig at være en kun 14-årig dreng fra Næstved, som havde stjålet to breezere og en energidrik. Hans forældre blev tilkaldt, og han blev afhørt på stedet. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

NÆSTVED: Forsøgte at stikke af fra politiet

En 15-årig og en 16-årig dreng fra Næstved forsøgte tirsdag aften at stikke af fra politiet. Det skete på Vordingborgvej i Næstved, hvor politiet havde fået en anmeldelse om, at der blev smadret ruder i en tom erhvervsbygning. Da en politipatrulje ankom til stedet omkring klokken 20.30, løb de to drenge rundt på taget af bygningen og de prøvede at stikke af, hvilket dog ikke lykkedes. Det var ikke muligt at konstatere, at der var knust ruder på stedet, men begge drenge blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: Havde hash i bilen

Politiet tjekkede onsdag klokken 0.50 en bil, som holdt ulovligt parkeret på Rolighedsvej i Næstved. Der sad to kvinder i bilen, og den ene virkede påvirket af stoffer. Det viste sig da også, at hun havde to små poser med i alt 2,3 gram hash på sig, og derfor blev hun sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Bilejeren, som kort efter ankom til stedet, blev vejledt om at få flyttet bilen.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dalmose Stationsvej Hus Tirsdag klokken 13.08 Intet stjålet

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Tirsdag klokken 07.54 – 14.00 ATK 376 55 60 km/t 98 km/t 8 klip og 3 betingede frakendelse
Præstø Næstvedvej Tirsdag klokken 08.04 – 10.19 ATK 331 10 50 km/t 71 km/t 2 klip
Rødby Sædingevej Tirsdag klokken 05.56 – 06.11 ATK - - 50 km/t - -
Rødby Sædingevej Tirsdag klokken 06.28 – 11.40 ATK 382 38 50 km/t 79 km/t 4 klip
Sorø Kirkevej Tirsdag klokken 13.56-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 371 28 40 km/t 56 km/t Et klip
Vordingborg Københavnsvej Tirsdag klokken 11.04 – 11.34 ATK 125 - 80 km/t 84 km/t -
Vordingborg Ørslevvej Tirsdag klokken 11.58 – 13.48 ATK 181 - 50 km/t 57 km/t -

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Sydmotorvejen Tirsdag klokken 12.13 58-årig mand fra Faxe Ladeplads Spirituskørsel

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi