Seneste dødsannoncer og afdøde i Lille Skensved

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Lille Skensved

Se de seneste dødsannoncer som er lagt op i Lille Skensved og omegn:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Lille Skensved kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Oversigt over dødsfald i Lille Skensved og resten af Køge Kommune i Østsjælland

Navngivne personer findes ikke i oversigten over dødsfald i hverken Østsjælland eller i Danmark. Det er desværre kun muligt at følge med i de dødsannoncer der indrykkes i din by. På dst.dk dødsfald og middellevetid kan du følge med i statistikker omkring dødsfald. Statistikken indeholder informationer om bl.a. befolkningsprognoser, gennemsnitslevetid og dødsårsag.

Gode råd til at skrive mindeord

Det kan for mange være en følelsesladet situation når man skal indrykke mindeord. Derfor kan det være svært og uoverskueligt at finde på, hvad man skal skrive som mindeord.

Læs gode råd her:
Hvis, betales der ofte per millivad angår mindeord i en ameter. Her skal du gerne holde din tekst kort og præcis. Fokuser kun på alt det gode ved den afdøde, hvis du indrykker mindeord et sted, hvor du kan skrive meget tekst. Sørg for at holde dårlige relationer mellem dig, den afdøde eller andre ude af mindeordet. Det er både billigere og giver færre begrænsninger, at indtrykke dødsannoncer online. Du kan på denne måde også dele annoncerne på sociale medier.

Se oversigt over bedemænd i Lille Skensved

Denne artikel er skrevet af Mattias Sundroos .