Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Lille Skensved - mandag den 4. maj

dato

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: To sigtet for tyverier fra byggepladser

Fredag klokken 10.16 fik politiet en anmeldelse fra en byggeplads i Sct. Jørgens Park i Næstved om, at en mand netop havde været på stedet og muligvis stjålet noget. Politiet standsede den pågældende umiddelbart efter. Det var en 42-årig mand, som blev anholdt klokken 10.19 i sin bil. I den 42-åriges bil var der en arbejdsradio af mærket Dewalt, og den 42-årige blev derfor to anholdt klokken 10.19 og sigtet for tyveri. En 36-årig kvinde blev anholdt klokken 12.07 og også sigtet for tyveri. Da politiet ransagede en lejlighed, som de havde rådighed over i Sct. Jørgens Park, blev der fundet flere stykker værktøj og arbejdstøj. Politiet skal nu undersøge, om de fundne effekter stammer fra andre tyverier. De to anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen sidst på eftermiddagen.

 

KORSØR: Fængselsstraf for salg af stoffer

Efter et tip ransagede politiet fredag formiddag en lejlighed i Korsør. Hos den 48-årige beboer blev der fundet 23,5 gram hash og 208 gram amfetamin, og den 48-årige blev derfor anholdt klokken 12.42. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i retten, og her fik han en straksdom, der lød på fængsel i et år og tre måneder for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af euforiserende stoffer. Den dømte blev med det samme overført til afsoning.

 

SLAGELSE: Råbte op

Politiet blev fredag klokken 14.41 kaldt ud til Vestsjællandscenteret, hvor der gik en mand rundt på gaden udenfor og råbte op. Han slog ud efter folk og skilte, sparkede til ting han kom forbi og havde blandt andet råbt op om størrelsen på sine nedre dele til to mindreårige drenge. Politiet fandt hurtigt frem til manden, og han blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

 

NÆSTVED: Tre taget på fersk gerning i butikstyveri

Politiet fik fredag klokken 17.41 en anmeldelse om at tre mænd, hvis bil holdt parkeret ved Næstved Megacenter, optrådte mistænkeligt. De kom med mellemrum hen til bilen, hvor de tømte deres rygsække, og herefter gik de videre til butikkerne i området. Politiet anholdt tre mænd i alderen 25-29 år, alle fra København. Da den parkerede bil blev undersøgt, fandt politibetjentene 149 spraydåser med maling og malerprodukter, adskillige flasker vin og spiritus, knive og noget tøj. Varerne stammede bl.a. fra Biltema og Intersport, og de tre mænd blev herefter sigtet for butikstyveri. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt senere på natten.

 

SORØ: To havde ulovlige stoffer

Politiet var fredag aften forbi Akademigrunden i Sorø, hvor flere unge var samlet. Der lugtede af hash på stedet, og det viste sig da også, at en 17-årig fyr havde 2,25 gram hash på sig, mens en 18-årig mand havde 6,6 gram hash og 16 stk. ulovlige piller. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og den 18-årige blev anholdt klokken 21.41 og taget med til afhøring på politistationen i Slagelse. Den anholdte blev løsladt igen klokken 23.21.

 

NYKØBING FALSTER: Sexdukke

Politiet fik lørdag klokken 16.01 en anmeldelse om, at en mand havde fundet en sort sæk, der var snøret sammen med gaffatape i et naturområde syd for Nykøbing. Da manden tog fat i sækken, bemærkede han noget, der mindede om en skulder og måske et par bryster. Politiet rykkede derfor ud, og det var med en vis bekymring, at sækken blev åbnet. Heldigvis viste det sig, at det kun var en oppustelig sexdukke, som så blev destrueret på forsvarlig vis.

 

SORØ: Kaldte politiet for bøsserøv

Lørdag klokken 22.10 blev politiet kaldt ud til en adresse i Sorø, hvor en mand havde opsøgt en tidligere bekendt og havde slået sig ned, selvom han var uønsket i boligen. Da politiet ankom, blev manden vred og opfarende, og råbte gentagne gange "bøsserøv" efter politiet. Han blev derfor anholdt, sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og taget med på stationen, hvor han blev afhørt og senere løsladt igen. Det var en 52-årig mand fra Kalundborg.

 

HASLEV: Voldtægt

Politiet fik tidligt lørdag morgen en anmeldelse om, at en 15-årig pige var blevet voldtaget af fire mænd på henholdsvis 17, 18, 18 og 19 år på en adresse i Haslev. De fire mænd blev anholdt lørdag og fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

NÆSTVED: Vred butikstyv

En medarbejder i Bilka i Næstved bemærkede søndag eftermiddag en mand, der forsøgte at tage nogle varer uden at betale. Da medarbejderen tog kontakt til manden, blev han ophidset og aggressiv, og da politiet forsøgte at få en dialog med ham, brugte han gentagne gange ukvemsord over for en betjent. Han blev derfor anholdt klokken 15.02, og sigtet for både røveri og for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Det var en 26-årig mand fra Rønnede.

 

NÆSTVED: Stak med kniv

Politiet fik søndag klokken 22.19 en anmeldelse om, at en kvinde var blevet uvenner med en bekendt og havde stukket ham i låret med en kniv ved en adresse i Næstved. Da politiet kom, blev kvinden – som viste sig at være 24 år og fra Næstved – anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Det samme gjorde en 29-årig mand, der også var fra Næstved, som hun fulgtes med. De blev begge taget med på stationen, hvor de blev afhørt. Den 29-årige mand blev løsladt igen klokken 01.56, mens den 24-årige kvinde vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

 

 

INDBRUD

 

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fakse Ladeplads Gefionsvej Hus Fredag kl. 19.07 Stole, fjernsyn og grill
Holeby Møllevej Hus Onsdag kl. 09.00 -17.30 Klimaovn og 3 dunke brændstof
Horbelev Hesnæsvej Hus Søndag kl 14.00 – Lørdag kl. 15.15 Pillefyr, motorcykel af ukendt mærke, bærbar computer og en cykel
Nykøbing Falster Trættevejen Landejendom Fredag kl. 12.00 – Lørdag kl. 18.00 Pengepung indeholdende div. kort samt kontanter.

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

 

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev Jernbanegade Søndag kl. 11.00 – 11.30 26 biler standset – Ingen sager
Næstved - Søndag kl. 11.30 – 13.30 15 køretøjer kontrolleret. 10 sager i alt. 3 sager vedrørende inddragelse af nummerplader, 2 grundet manglende forsikring og 1 grundet restance til det offentlige. 1 kørte uden gyldigt kørekort, 1 anvendte håndholdt mobiltelefon under kørsel, 1 brugte ikke sikkerhedssele, 1 overhalede over spærrelinje, 1 havde ikke medbragt kørekort under kørslen og 2 parkeringsafgifter udstedt.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

 

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Freerslev Køgevej Fredag kl. 11.07 – 13.09 ATK 411 30 60 km/t 97 km/t 4 klip
Haslev Troelstrupvej Fredag klokken 13.48-16.50 ATK – bestilt færdselskontrol 490 31 50 km/t 78 km/t 4 klip
Holmegaard Landevejen Fredag kl. 11.19 – 14.08 ATK 1782 51 50 km/t 72 km/t 1 klip
Væggerløse Marielyst Strandvej Fredag kl. 13.45 – 20.00 ATK 1185 19 60 km/t 82 km/t 1 klip

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

 

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Dianalund Karsholtevej Lørdag kl. 17.25 38-årig kvinde fra Dianalund Narkokørsel
Korsør Tårnborgvej Fredag kl. 16.55 24-årig mand fra Korsør Narkokørsel
Nykøbing Falster Østre Alle Lørdag kl. 02.33 44-årig mand fra Kokkedal Spirituskørsel
Næstved Vordingborgvej Lørdag kl. 20.10 33-årig mand fra Ringsted Spirituskørsel
Slagelse Borgergade Lørdag kl. 17.41 46-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Slagelse Idagårdsvej Fredag kl. 17.52 25-årig mand uden fast bopæl Narkokørsel
Sorø Ødemarksvej Søndag kl. 12.26 54-årig mand fra Sorø Spirituskørsel
Vemmelev Borgergade Lørdag kl. 17.41 46-årig kvinde fra Korsør Narkokørsel
Vordingborg Hartkornsvej Søndag kl. 14.20 60-årig mand fra Vordingborg Spirituskørsel

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi