Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Lille Skensved - fredag den 1. maj

dato

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lille Skensved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

KORSØR: Fire sigtet for groft hærværk

Natten til torsdag den 9. april lagde flere gerningsmænd skærver på jernbaneskinnerne ved Højbjergvej ved Korsør. Da et godstog kørte hen over skærverne, kom der skader på lokomotivet, og det måtte returnere til værksted med nedsat hastighed. Der er endnu ikke fastsat et evt. erstatningsbeløb for skaderne. Politiet har nu fundet frem til fire formodede gerningsmænd, som alle er fra lokalområdet. Det er fire unge mænd i alderen 17-20, og torsdag blev de alle fire sigtet for groft hærværk.

 

SLAGELSE: Færdselskontrol på Albert Ibsensvej

Torsdag afviklede færdselspolitiet en færdselskontrol på Albert Ibsensvej i Slagelse. Mellem klokken 12.30 og 16.30 blev 24 køretøjer standset og kontrolleret. 11 blev målt til at køre for hurtigt, og de står alle til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 79 km/t, hvor hastighedsgrænsen er 50 km/t. To blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele, to for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for at overhale ud over en spærrelinje.

 

SORØ: Lastbil slingrede – chauffør sigtet for spirituskørsel

Torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse fra en bilist, der kørte på Vestmotorvejen i retning mod Storebælt, at en forankørende lastbil havde slingret afsted over en længere strækning. En politipatrulje fik standset lastbilen på rastepladsen ved Antvorskov, og chaufføren – en 44-årig udenlandsk mand – lugtede af alkohol og snøvlede. En alkometertest afslørede da også, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, og klokken 14.45 blev han derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel. Han betalte et kontant beløb til dækning af sagsomkostningerne, og den 44-årige blev herefter løsladt klokken 18.31.

 

NÆSTVED: To havde hash

Politiet fik torsdag klokken 20.10 en anmeldelse om, at der sad flere personer i et skur på Farimagsvej i Næstved, og anmeldelsen gik på, at de indtog ulovlige stoffer. Det var otte personer i alderen 16-23, og det viste sig, at en 20-årig mand fra Næstved havde 3,6 gram hash, mens en 19-årig mand fra Næstved havde 0,4 gram hash på sig. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og de blev herefter alle anmodet om at forlade stedet.

 

SKÆLSKØR: Varetægtsfængslet efter hjemmerøveri

En 25-årig mand, som politiet anholdt onsdag klokken 14.08 blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 27. maj. Han er sigtet for at have medvirket til et hjemmerøveri, der skete den 8. april i Skælskør. Her blev et ældre ægtepar truet og fik stjålet et armbåndsur. Politiet anholdt umiddelbart efter røveriet fire mænd i alderen 19-20 år i Nyborg, og de to af dem er efterfølgende blevet varetægtsfængslet.

 

 

 

INDBRUD

 

Politiet har det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sakskøbing Akacievej Hus Fredag kl. 08.00 – søndag kl. 23.00 Møbler, service, sabler og sværd.

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

 

I det seneste døgn har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Nykøbing Falster Fromsgade Torsdag kl. 07.30 – 08.00 32 køretøjer kontrolleret for seler, opmærksomhed, mobiltelefoner og kørekort. Ingen sager.
Slagelse Albert Ibsensvej Torsdag kl. 12.30 – 16.30 24 køretøjer standset og kontrolleret. 16 sager i alt. 11 hastighedssager til 1 klip, udmålt med laser. Tilladte hastighed 50 km/t, højeste hastighed målt 79 km/t, 2 anvendte ikke sikkerhedssele, 2 anvendte håndholdt mobiltelefon under kørslen og 1 overhalede over spærrelinje.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

 

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Vordingborgvej Torsdag kl. 09.45 – 11.45 ATK 213 9 50 km/t 67 km/t -
Karise Kildevej Torsdag kl. 05.58 – 08.58 ATK 189 13 50 km/t 76 km/t 1 klip
Nykøbing Frisegade Torsdag klokken 15.38-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 361 5 50 km/t 79 km/t Et klip
Nykøbing Gaabensevej Torsdag kl. 13.39 – 14.47 ATK 748 18 60 km/t 77 km/t -

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

 

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nykøbing Nykøbingvej Torsdag kl. 13.55 47-årig mand fra Nykøbing Falster Spirituskørsel
Sorø Vestmotorvejen Torsdag kl. 14.22 44-årig udenlandsk mand Spiritus- og narkokørsel

 

 

 

 

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi