Seneste regnskab fra MØLBAK VVS & GASTEKNIK A/S og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede

MØLBAK VVS & GASTEKNIK A/S i Lille Skensved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MØLBAK VVS & GASTEKNIK A/S en bruttofortjeneste på 23,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 24,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VIFICA VVS ApS i Lille Skensved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -194.960 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VIFICA VVS ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DRUEDAHL ApS i Lille Skensved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -83.565 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DRUEDAHL ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1 million kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Janne Grøndahl ApS i Lille Skensved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -19.640 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Janne Grøndahl ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VESTERGAARD NIELSEN A/S i Lille Skensved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 245.358 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VESTERGAARD NIELSEN A/S en bruttofortjeneste på 35,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 23,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen