Dagtilbudsledere til Fogedgården og Vestergården

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Dagtilbudsledere til Fogedgården og Vestergården pr. 1.2.24 eller snarest.

Har du lyst til at indgå i et ledelsesteam, hvor I er to ledere, der sammen driver to dagtilbud? Vi tilbyder en unik mulighed for engagerede ledere, der har lyst til at præge udviklingen af to dagtilbud med en natur- og science profil.

Vi søger to passionerede ledere, der har lyst til at indgå i et ledelsesteam, der sammen skal lede Fogedgården og Vestergården, som er normeret til 48 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn.

Du skal sætte mål og rammer for profilen.

Fogedgården og Vestergården ligger tæt på hinanden i Ejby, der er et lille lokalsamfund med ambitiøse forældre med et stort engagement i dagtilbuddene.

Vi har fokus på natur, udeliv og science, og det betyder bl.a., at vi er ude i al slags vejr, og at vi skaber læringsmiljøer, der inspirerer børnene til at være aktive og eksperimenterende. Vi har de skønneste legepladser med rig mulighed for at udforske naturen.

Dine opgaver vil være mangeartede og spænder fra personaleledelse til økonomisk styring i tæt samarbejde med ledelsesteamet og områdeleder. Fra pædagogisk ledelse i en politisk styret organisation, til implementering af Køge Kommunes politikker. Det er derfor vigtigt at du kan se dig selv som del af et team, der også kan samarbejde på tværs og opad/nedad i organisationen.

Vi ønsker dagtilbudsledere der vil fortsætte udviklingen af.

Systematisk refleksion

Systematisk refleksion gør os endnu bedre til at stille undersøgende spørgsmål til vores pædagogiske praksis. Vi bruger en enkel metode til at skelne mellem, hvad barnet rent faktisk gør, og hvad vi selv tolker.

SprogTrappen

SprogTrappen er et forsknings- og praksisbaseret forbyggende værktøj med fokus på at udvikle optimale lærings- og legemiljøer, der kan styrke børnenes sproglige udvikling. Udgangspunktet for SprogTrappen er at se barnet, hvor det er, og hvor det er på vej hen.

Trivsel

Vi er i gang, sammen med en erhvervspsykolog, at styrke et stærkere samarbejde – skabe en god feedbackkultur, hvor vi tør udfordre pædagogisk praksis – dette for at sikre trivsel og arbejdsglæde.

Projekt forberedelsestid.

Køge Kommune har sat fokus på forberedelsestid – vi har været i et pilotprojekt, hvor alle pædagoger har fået 2 timer til forberedelse om ugen. Vild effekt af forsøg med forberedelsestid til pædagoger | BUPL

Vi forventer at du.

  • er tydelig, synlig og motiverende i det daglige pædagogiske arbejde
  • har et stærkt fokus på fællesskaber og pædagogisk udvikling, som du vil udfolde og udvikle sammen med engagerede medarbejdere
  • kan træde i karakter som leder. Det betyder, at du kan sætte kurs, inddrage og være en dygtig karavanefører
  • har fokus på psykologisk tryghed og er stærk i at skabe og udvikle relationer med medarbejdere og forældre
  • arbejder loyalt med kommunens politikker og regler
  • er en god formidler, som er tydelig i din kommunikation og kan indtage scenen.

Du kan læse mere om Fogedgården og Vestergården her. Fogedgården (aula.dk)

Område Syd og Ejby.

Fogedgården og Vestergården er en del af område Syd/Ejby med i alt 6 dagtilbud. Dagtilbudslederne refererer til områdelederen og indgår i et forpligtende lederteam.

  • Et lederfællesskab med kollegial sparring og videndeling. Du står aldrig alene.
  • Et ledelsesteam der sætter ledelse på dagsordenen
  • Et ledelsesteam der tør vende svære udfordringer.

Om Køge Kommune.

Køge Kommune er i gang med en sammenlægning af dagtilbuds- og skoleområdet, hvor dagtilbud og skoler fungerer som selvstændige enheder, men hvor vi udvikler samarbejdet og arbejder som et hold, både i lokalområderne og centralt. Vi er ved at sætte en proces i gang, hvor vi styrker overgangen mellem dagtilbud og skoler. Vi har også fokus på ledelses- og talentudvikling, som du vil blive en del af.

Det praktiske

Der vil være 2 ansættelsessamtaler og imellem de to, vil der blive taget en personlighedstest.

Ansøgere kan have præference for det ene dagtilbud, men det vil være ansættelsesudvalget, der vurderer, hvilken profil der passer bedst til de to dagtilbud.

Første samtale er d. 14. december fra kl. 15. Anden samtale vil foregå d. 19. december fra kl. 15.

For rundvisning eller spørgsmål til stillingsopslaget, skal du kontakte områdeleder Mette Bertelsen på tlf. 29 27 58 55 eller mail mette.bertelsen@koege.dk

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Køge Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Køge Kommune, Torvet, 4600 Køge

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945597

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet